%%voornaam%%, ontdek exclusief onze nieuwe locatie in de Lange Klarenstraat.
Kom naar onze inkijkdagen in Antwerpen en Hasselt
Beste %%voornaam%%,

Elk jaar vinden honderden studenten dankzij het Centrum voor Afstandsonderwijs een job als werknemer of zelfstandige. Wij bieden dan ook meer dan 350 kwalitatieve beroeps­opleidingen aan, tegen de beste prijs!

Opgelet: Wegens groot succes organiseren we nu zondag een extra inkijkdag in de nieuwe inkijklocatie 'Lange Klaren' in Antwerpen. Je krijgt er 15% korting op al onze thuisstudies.
icon
Schrijf je in en geniet van 15% korting én bubbels
Kom je vrijblijvend informeren, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Onze opleidingsspecialisten en docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en professioneel studieadvies te geven.

Schrijf je je in tijdens één van onze inkijkdagen? Dan kan je genieten van 15% korting op je inschrijvingsgeld. De eerste 50 inschrijvers krijgen bovendien een gratis fles cava!

Bekijk onze opleidingen  >
icon
Bekijk het filmpje van onze inkijkdag
icon
Waar en wanneer?
Hasselt
Simpernelstraat 27
3511 Hasselt
Antwerpen
Lange Klarenstraat 12
2000 Antwerpen
Opgelet: zondag 18 september is het autovrije zondag in Antwerpen!
©2016 Ondernemersschool BV - Centrum voor Afstandsonderwijs, Marksingel 2A, 4811 NV Breda, Nederland
Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Kvknr: 59720131 - Btwnr: NL853617582B01

Indien je niet langer op de hoogte wilt gehouden worden van onze opleidingen kan je je voor deze nieuwsbrief uitschrijven.
Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen of ga naar onze klantenservice om ons een bericht te sturen.