%%voornaam%%, schrijf je in tijdens onze inkijkdag en profiteer van 15% korting!
€50 korting op alle dierenverzorgingscursussen
Beste %%voornaam%%,

Hou je van dieren en wil je graag van dieren­verzorging je beroep maken? Droom je er wel eens van om in een dierentuin of bij een dierenarts aan de slag te gaan? Of wil je liever starten als zelfstandige en je eigen dierenpension of hondenkapsalon uitbaten?

Ontdek dan ons uitgebreide opleidingsaanbod Dierenverzorging en geef jouw carrière een nieuwe wending. Kies vandaag nog jouw favoriete opleiding en ontvang €50 korting.

Ontdek ons aanbod Dierenverzorging  >
icon
Geniet nu uitzonderlijk van €50 korting
Schrijf je tussen 4 en 16 oktober in voor een van onze opleidingen Dierenverzorging en geniet van maar liefst €50 korting. Gebruik tijdens je inschrijving de promocode "ADOLDIE" en jouw €50 korting wordt automatisch verrekend.
Bekijk ons aanbod en schrijf je meteen in  >
icon
Zo zien onze opleidingen eruit
icon
Zo word je hondentrimmer
Wie een hart voor dieren heeft, droomt er vaak van om professioneel aan de slag te gaan in de dierenzorg. Dankzij het Centrum Voor Afstandsonderwijs wordt die droom ook werkelijkheid. Studente Tessa getuigt: "Ik heb thuis drie schatten van honden, en ben een grote dierenvriend. Een carrière als honden­trimster zag ik dus helemaal zitten en dankzij het CVA is dit ook gelukt."

Lees het interview met Tessa  >
icon
Kom je cursus inkijken
Antwerpen
Frankrijklei 127
2000 Antwerpen
Brussel
Timmerhoutkaai 4
1000 Brussel
Gent
Oude Brusselseweg 125
9050 Gentbrugge
Hasselt
Simpernelstraat 27
3511 Hasselt
©2016 Ondernemersschool BV - Centrum voor Afstandsonderwijs, Marksingel 2A, 4811 NV Breda, Nederland
Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Kvknr: 59720131 - Btwnr: NL853617582B01

Indien je niet langer op de hoogte wilt gehouden worden van onze opleidingen kan je je voor deze nieuwsbrief uitschrijven.
Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen of ga naar onze klantenservice om ons een bericht te sturen.