%%voornaam%%, pak €50 korting op onze opleidingen Visagie en Make-Up
De Schoonheidsschool wint 1e prijs op wedstrijd Make Up For Ever!
Beste %%voornaam%%,

De Schoonheidsschool is al 12 jaar dé referentie op het vlak van professionele opleidingen in Beauty, Mode en Wellness. Deze voortrekkersrol werd het voorbije weekend nog eens extra in de bloemetjes gezet met een gouden plak op de prijsuitreiking van de Grote Make-Upwedstrijd voor Scholen van Make Up For Ever.

Studente Buket Sen mocht onder begeleiding van haar coach, docente Melissa Pöpsel, De Schoonheidsschool vertegenwoordigen. Ze won als meest getalenteerde visagiste de 1ste prijs op elf deelnemende scholen! Samen met Melissa creëerde ze een unieke look met speciale aandacht voor de juiste productkeuze, die ze stap voor stap uitwerkte in een award-winning face chart.

Wil jij ook graag de beste opleiding op de markt volgen en zélf starten als professioneel visagist of make-up artist? Volg dan ook een opleiding aan De Schoonheidsschool. Omdat we deze prestigieuze award graag samen met jou willen vieren, krijg je deze week een cadeau van €50 korting op al onze opleidingen Visagie en Make-Up!


Ontdek onze Visagieopleidingen >
icon
Pak €50 korting op al onze opleidingen Visagie en Make-Up!
Wil jij net als Buket leren hoe je een unieke look uitwerkt en professionele face charts ontwikkelt? Of wil je gewoon leren om snel en efficiënt dagelijkse make-up aan te brengen?

Kies dan vandaag nog jouw favoriete opleiding en groei binnenkort uit tot een professionele make-up artist!


Deze actie loopt nog tot en met zondag 30 april 2017 en is enkel geldig als je je meteen inschrijft én betaalt. Jouw korting wordt automatisch verrekend

Pak hier jouw korting >
icon
Maak kennis met onze opleidingen Visagie en Make-Up
icon
Onze secretariaten
Antwerpen
Frankrijklei 127
2000 Antwerpen
Gent
Oude Brusselseweg 125
9050 Gentbrugge
Hasselt
Simpernelstraat 27
3511 Hasselt
©2017 Schoonheidsschool - Centrum voor Avondonderwijs VZW, Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen, België
Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - ondernemingsnummer 892.908.160 - erkenningsnummer DV.O200500

Indien je niet langer op de hoogte wilt gehouden worden van onze opleidingen kan je je voor deze nieuwsbrief uitschrijven.
Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen of ga naar onze klantenservice om ons een bericht te sturen.